Iosub, Asociatii si Fiii

Au dreptate – just another WordPress.com weblog

Music Genome Project

Posted by Cristofor Iosub pe 18, Martie, 07

Daca credeati ca stiati toate felurile in care poti sa asculti muzica pe net, intrati pe pandora.com. Aparent e (inca) un post de radio pe net. In realitate, este o mica manifestare practica a unui proiect incredibil: descifrarea genomului muzicii. Asa cum proiectul genomului uman (gattaca etc.) isi propune sa puna pe hartie codurile genelor umane, Music Genome a analizat chirurgical mii de cantece incercand sa puna tag-urile suficiente si relevante unei secvente muzicale incat sa o descrie (aproape) in unicitatea sa. Bineinteles, tot asa cum proiectul genomului uman nu ne va invata sa construim fiinte umane, nici music genome project nu ne va invata sa facem muzica.
Ce rezulta: o statie de radio „on demand”. Asculti tipul de muzica pe care vrei tu sa-l asculti, de fapt tipul de sound pe care il vrei. Si pe masura ce asculti, poti sa definesti mai bine ce vrei, incat sa ai un playlist exact cum vrei. Sau daca n-ai chef sa faci nimic, le asculti pe toate amestecate. Sa nu va stric bucuria, v-am povestit destul.
Tips and tricks: ca sa va puteti loga trebuie sa aveti o adresa de US. Acuma, n-o sa va invat eu ce sa faceti pentru asta… Bucurati-va si daca va place sau nu, dati cu inputul.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: