Iosub, Asociatii si Fiii

Au dreptate – just another WordPress.com weblog

Primul site dedicat teparilor: urbannews!

Posted by Cristofor Iosub pe 6, aprilie, 07

Nu va lasati pacaliti de nume, nu este vreun concurent nou pentru B24FUN sau TimeOut. Numele vine de la Urban si Asociatii, care opereaza intr-un domeniu de cu totul alt fel. Iar site-ul este un instrument de PR absolut inovator pentru un tip de companie de regula foarte low profile.

Trebuie sa vedeti asta: compania Urban si Asociatii, de felul ei specializata in recuperare de debite, a lansat un website-ul urbannews.ro dedicat informatiilor cu si despre debitori. Aici vine partea cea mai interesanta a ideii: site-ul vorbeste nu numai despre debitori etc., ci despre tepari si tepe de toate felurile imaginabile (si in Romania este material in exces). Pe langa o lista (lunga!) de debitori condamnati in instante, aveti stiri si articole din acest domeniu inepuizabil, in care noi romanii avem o traditie solida si seculara.

Cireasa de pe tort: forumul, numit TZEPE. Despre toate tepele imaginabile, pe sectiuni: escroci, politicieni corupti, claim-uri frauduloase ale produselor, contracte oneroase etc., s.a.m.d. Daca-l deschizi, iti amintesti brusc de tot ce ti s-a intamplat mai urat cand ai cumparat sau vandut ceva: napolitana expirata, televizorul care a crapat la o zi dupa expirarea garantiei, bancile care te-au incarcat cu un comision la credit mare cat dobanda, clientul care a uitat sa te plateasca. Si descoperi deodata ca ai multe de povestit.

E clar ca oamenii isi cunosc domeniul 🙂 Vorbind serios, mi se pare o idee de PR excelenta pentru o companie de recuperare debite, chiar daca site-ul nu arata deloc super fitza. Daca agentiile de PR ar avea mai multe idei de promovare din acestea (noi si disruptive pentru categoria respectiva, idei care creaza buzz, interes, interactiune si reputatie), nu ne-am mai plictisi citind vesnicele comunicate de presa despre „lansarea noului xyz, acum in varianta cu aroma de trandafiri albastri” 🙂

Reclame

2 răspunsuri to “Primul site dedicat teparilor: urbannews!”

 1. Ina said

  Multumim pentru aprecieri!

  Mai avem de lucrat la acest proiect, insa slava Domnului avem „material”.

  Ina.

 2. Cristofor Iosub said

  Materialul nu va lipseste, ce-i drept. Cum spuneam, ati avut o super idee.
  Bafta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: