Iosub, Asociatii si Fiii

Au dreptate – just another WordPress.com weblog

Doilasuta – 15 mai se apropie

Posted by Cristofor Iosub pe 4, mai, 07

Banuiesc ca sunteti cu toti in cunostinta de faptul ca puteti directiona 2% din impozitul pe venit pentru 2007 catre un ONG. Si ca puteti face asta numai pana la 15 mai!

De ce sa lasam statului toate impozitele, daca ne reaminteste constant ca nu stie sa faca nimic bun cu ele? Sunt atatea nevoi in societate pe care ONG-urile le servesc mult mai bine.

Daca nu stiti ce sa faceti, va rog serviti un link catre site-ul dedicat doilasuta.ro. Sunt sigur ca vi se pare complicat, si ca ati fi bucurosi sa nu aveti de a face cu statul, de fapt e destul de simplu. In primul rand trebuie sa va ganditi la o organizatie in care sa aveti incredere, si din fericire sunt din ce in ce mai multe. Descarcati de pe site formularul, completati-l, puneti-l intr-un plic si trimiteti-l / duceti-l la administratia financiara unde aveti norocul de a fi „arondati” („arondati” imi place – suna absolut teribil).

Daca iubiti natura si simtiti ca e important sa faceti ceva pentru ea, o idee buna este prestigioasa si hotarata organizatie WWF (logo-ul cu ursul panda), ii gasiti aici. Tot aici vedeti si cam ce utilizare a dat guvernul (pana acum cel putin) hartiei pe care WWF a strans semnaturi pentru protejarea parcurilor nationale din Romania, in urma campaniei dezvoltate de Ogilvy.

Stiu ca vreti si ca puteti 🙂

Reclame

Un răspuns to “Doilasuta – 15 mai se apropie”

  1. […] spune Cristi Iosub aici, referindu-se la redirecţionarea la 2% din impozitul pe venit care în mod normal s-ar duce la […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: